scroll down

Voita matka Celsius Wintercampiin Åreen 18.-20.2.2022

Näin osallistut kisaan

Tule mukaamme Åreen 18.-20.2.

Osallistumalla kisaan voit voittaa itsellesi ja kaverillesi matkan Celsius Wintercamp-tapahtumaan Åreen yhdessä Celsius-tiimin kanssa.
Täytä vain allaoleva lomake, niin olet mukana arvonnassa!

Kisa on käynnissä 1.12.2021 – 6.1.2022. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti osallistumisajan päätyttyä.

Palkinto

Matkat ja majoitus

Palkinto sisältää meno- ja paluumatkan Helsingistä Tukholmaan.

Celsius Winter Camp -osallistujille varatut Charter-bussit lähtevät Tukholmasta Åreen torstai-iltana 17. helmikuuta. Paluumatka Åresta Tukholmaan tapahtuu sunnuntaina 20.2.

Perillä Åressa majoitumme upeaan Holiday Club -hotelliin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, ihanteellisen lähellä kaikkia palveluita ja aktiviteetteja.

Toiminnantäyteinen viikonloppu

Aktiviteetit

Hotellin kylpylä ja kuntosali ovat käytössämme, ja osanottajat saavat paikan päällä rinnepassit, joilla pääsee hiihtohisseihin ja rinteeseen.

Jokaiselle päivälle on luvassa hauskoja aktiviteetteja, joista voit valita mieleisesi, unohtamatta huikeita Celsius After Ski -bileitä. Tule mukaan!

OSALLISTU ARVONTAAN!

Täytä lomake, niin olet mukana arvonnassa.


  Säännöt ja osallistumisehdot

  Osallistut arvontaan täyttämällä ja lähettämällä kilpailulomakkeen.

  Osallistumisaika on 1.12.2021 – 6.1.2022. Kilpailun järjestää Celsius Suomi (Func Food Finland Oy).

  Åren matkan voittajalle sekä toisen ja kolmannen palkinnon voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

  Pääpalkinto
  Pääpalkintoon kuuluu meno-paluu matkat Åreen voittajalle ja avecille, majoitus Åressa 2 yöksi, pääsy kuntosalille ja kylpyläosastolle, hissikortit, Celsius After Ski, Celsius iltabileet, Celsius merchandise-tuotteita sekä ilmaiset Celsius-juomat koko viikonlopuksi.

  2. ja 3. palkinto
  Ilmaiset Celsius-juomat vuodeksi (12 myyntierälaatikkoa)

  Voittajille ilmoitetaan osallistumisajan päätyttyä. Voittajien yhteystietoja käytetään ainoastaan palkintojen toimittamiseen ja kilpailuun liittyviin viesteihin.

  Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

  Voitto on henkilökohtainen. Et voi siirtää arvontapalkintoa kolmannelle osapuolelle. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

  Winter Camp-matkalle osallistuminen ja matkapalkinnon vastaanottaminen edellyttää voimassaolevaa koronapassia.

  Func Food Finland Oy vastaa arvontaveroista.

  Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

  Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

  Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Func Food Finland Oy:n arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

  Henkilötietojen käsittely

  Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

  Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

  Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Func Food Finland Oy:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia.  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.