Kilpailu!

scroll down

VOITA MATKA LAPOINT SURF CAMPIIN PORTUGALIIN!

Miltä kuulostaisi mahdollisuus voittaa itselle ja kaverille reissu Lapoint Surf Camp -leirille Portugaliin syyskuussa?

Unohtumattomia fiiliksiä

Surffausta, fantastisia maisemia. Ystäviä, ikimuistoisia hetkiä ja huikeita fiiliksiä!

Lapoint järjestää surffileirejä upeissa kohteissa ympäri maailman. Jos reipas elämäntyyli ja sporttailu maistuu, niin lähde mukaan nauttimaan surffauksesta ja vauhdikkaista aktiviteeteista.

Jos haluat lisää tietoa Lapoint Surf Camp -leireistä, klikkaa tästä.

1. palkinto

Kahdelle henkilölle matkat Lapoint Surfcampiin Portugaliin viikolla 37/2022. Palkinto sisältää viikon majoituksen kohteessa sekä lentoliput.

Voittajalle ja avecille on lisäksi luvassa kuukauden Celsius-juomat sekä upeita Celsius-tuotelahjoja.

2.palkinto

Celsius-juomat koko vuodeksi (12 laatikollista)

3.palkinto

Celsius-juomat koko kuukaudeksi

Osallistu arvontaan täyttämällä lomake:

  Kilpailun säännöt

  Kilpailun osallistumisaika on 6.6.-14.8.2022. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä.

  Kilpailuun voivat osallistua vain Suomessa vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.
  Celsius Finland Oy:n tai jälleenmyyjien työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

  Voitto on henkilökohtainen. Arvontapalkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

  Palkintomatkalle lähtevä huolehtii itse matkavakuutuksistaan. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Celsius Finland Oy:n sekä arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

  Matkan arvo on 2000 €. Voittaja vastaa mahdollisesta arpajaisverosta.

  Ikäraja kilpailuun osallistumiselle on 18 v.

  Henkilötietojen käsittely

  Osallistumalla kilpailuun annat Celsiukselle luvan tallentaa yhteystietosi. Tietoja käytetään ainoastaan kilpailuun ja palkintoihin liittyvään tiedottamiseen ja yhteydenpitoon. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

  Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Func Food Finland Oy:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.